Λίγα λόγια για εμάς


Η Ιστορία μας - Προϊόντα


Ξ εκινώντας το 1979 ο πατέρας μου, Γιάννης Γεωργακόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της βιοτεχνίας δερμάτινων ειδών. Αγαπώντας την ποιοτική δουλεία και έχοντας λεπτομερή εικαστική ματιά κατάφερε να γίνει ένας εξαιρετικός τεχνίτης. Η έμπνευση για δημιουργία σε συνδυασμό με την παράδοση του τόπου μας τον οδήγησαν να φτιάξει μια μοναδική συλλογή από σχέδια τα οποία βελτίωνε και τροποποιούσε ανάλογα με τις ανάγκες των Ελλήνων. Τα βήματα του συνεχίζω εγώ ο γιος του, Προκόπης. Έχοντας μεγαλώσει πλάι του έμαθα να επιλέγω 100% ποιοτικά Ελληνικά δέρματα και του "έκλεψα" πολλά μυστικά από την τεχνογνωσία που είχε αποκτήσει. 37 χρόνια μετά σας καλωσορίζω στην JG leather industry, στη δική μας βιοτεχνία δερμάτινων ειδών.

Συλλέγοντας δέρματα από Ελληνικά βυρσοδεψία έχουμε φτιάξει για εσάς με μεράκι ξεχωριστές συλλογές από τσάντες - σακίδια, σανδάλια και ζώνες. Δημιουργίες που προσδίδουν στυλ & άνεση. Με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής ικανοποιούμε τις ανάγκες για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί. Τέλος αναγνωρίζοντας την ανάγκη, των επιχειρηματιών που ασχολούνται με λιανικές πωλήσεις, για υψηλό ποιοτικό προϊόν σε χαμηλές τιμές είμαστε πεπεισμένοι πως παρέχουμε την βέλτιστη σχέση τιμής ποιότητας.Χονδρική πώληση - Παροχές

Κύρια δραστηριότητα μας είναι να προμηθεύουμε καταστήματα με τουριστικά είδη, με υποδήματα και ελεύθερους επαγγελματίες που ασχολούνται με χειροποίητες δημιουργίες, σκοπός των οποίων είναι η μεταπώληση, ανά την Ελλάδα. Βασικός κανόνας για την καλή συνεργασία με τους πελάτες μας, σε τοπικό επίπεδο, είναι ο αποκλεισμός προμήθειας ανταγωνιστών (σε κοντινή γεωγραφική περιοχή) για να εξασφαλίζουμε σε αυτούς το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που σχετίζεται με την μοναδικότητα των σχεδίων που πουλάνε.

Κατόπιν παραγγελίας υπάρχει η δυνατότητα Αποκλειστικής Παραγωγής. Δημιουργήστε μαζί μας το δικό σας μοναδικό σχέδιο! Εσείς βάλτε φαντασία και εμείς βάζουμε τη τεχνογνωσία και θα έχουμε ξεχωριστά είδη μόνο για εσάς στην καλύτερη ποιότητα.

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με : Καταθέσεις/εμβάσματα: Βάση Ν.4172/2013 ποσά άνω των 500€ εξοφλούνται υποχρεωτικά μόνο μέσω τραπεζικού λογαριασμού όψεως νομοθεσίας Αριθμός Λογαριασμού IBAN GR4201406420642002101137159 AlphaBank Αντικαταβολή: Για παραγγελίες μικρότερες των 500€ υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε την μεταφορική εταιρεία ή εταιρεία ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή τους στο χώρο σας. Σε αυτή τη περίπτωση υπάρχει επιπλέον κόστος της αντικαταβολής που ορίζεται από την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία.

Οι παραδόσεις εφόσον είστε εκτός Ρόδου μπορεί να γίνουν με αποστολή στο χώρο σας με την μεταφορική εταιρεία που επιθυμείτε. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 5ο χλμ Λ. Ρόδου Λίνδου, Ασγούρου (όπισθεν πρατηρίου Ε.Κ.Ο.), Ρόδος.


Δείγματα


Κατάλογος